Rueda

Valmoro Rueda Verdejo 2022

Valmoro Rueda Verdejo heeft een helder licht gele kleur. Intens aroma van limoen, peer, ananas, venkel, mineraliteit, vers gemaaid gras en anijs. De smaak van rijp citrus fruit, frisse zuren en mineraliteit. Lange frisse afdronk met elegante gebalanceerde zuren.

Eylo Rueda Val de Vid 2018-19

Eylo Rueda Val de Vid is een bleekgele witte wijn met aroma's van fris citrusfruit en grapefruit. Daarnaast ruikt men ook een vleugje perzik en meloen. De blend van Verdejo en Sauvignon blanc geven de wijn frisse aroma's. Flesprijs

Bardos Rueda Verdejo 2022

Bardos Rueda Verdejo heeft een strogele kleur met groene accenten. Een intens aroma van tropisch fruit, denk aan ananas en passievrucht. Er zijn ook zeker plantaardige tonen te ontdekken die hand in hand gaan met de aroma's van perzik en meloen.

Intruso Rueda Verdejo 2020

Intruso Rueda Verdejo is sappig en rijp met ananas, peer en gele appel aroma's die worden vergezeld door tonen van mango. Een mooie balans tussen de levendige structuur en sappige textuur. Een minerale toon versterkt de lange afdronk.

Condesa Eylo Rueda Verdejo Val de Vid 2020

De Condesa Eylo Verdejo is strogeel van kleur met groene tonen en herbergt de intense en uitgesproken tonen van de Verdejo Druif. Flesprijs

Valmoro Rueda Verdejo Barrelfermented 2021

Valmoro Rueda Verdejo Barrelfermented heeft een helder strogele kleur. Intens aroma van limoen, peer, ananas, venkel, groene kruiden en licht getoast eiken. De smaak van rijp wit fruit, tropisch, frisse zuren, mineraal en geïntegreerde houttonen. Lange aanhoudende volle afdronk, met elegante gebalanceerde zuren.

Over ons Partners